Vacatures zomerscholen

Adv FB zomerschool oa Adv FB zomerschool LK

Kun jij er chocola van maken?

Mooi! Dan zoeken we jou voor onze zomerscholen in Middelburg en Vlissingen. Wij zijn voor deze zomervakantie op zoek naar leerkrachten en onderwijsassistenten. Het thema is dit jaar: ‘Eten en drinken’. Wil jij deze zomer van betekenis zijn? Solliciteer dan snel. Je bent broodnodig! 😉

Kansen van kinderen vergroten
De zomerscholen zijn speciaal voor kinderen uit Middelburg en Vlissingen die gebaat zijn met drie weken extra school. Zo stimuleren we hun ontwikkeling en vergroten we hun kansen. Dit doe je niet alleen in een lokaal, maar je trekt er ook met de kinderen op uit om nieuwe ervaringen op te doen. Met kennis, ervaring en enthousiasme bezorg jij de kinderen een geweldige én leerzame zomer.

Om de zomerscholen tot een succes te maken, slaan Archipel Scholen, Prisma, Onze Wijs en gemeente Middelburg en gemeente Vlissingen de handen ineen. De zomerscholen werken nauw samen met de zomerpeutergroepen van Kinderopvang Walcheren, waar kinderen van 2 tot 4 jaar extra begeleiding krijgen.

Wij hebben de volgende vacatures beschikbaar:

Middelburg
De zomerschool in Middelburg vindt plaats in Brede School Middelburg-Zuid, locatie Magistraal (Baljuwlaan 4). Deze zomerschool is de eerste drie weken van de zomervakantie geopend.

  • Leerkrachten zomerschool
  • Onderwijsassistenten zomerschool

Vlissingen
De zomerschool in Vlissingen is gevestigd in de Combinatie, locatie St. Jozefschool (Pablo Picassoplein 123). Deze zomerschool is de eerste drie weken van de zomervakantie geopend.

  • Leerkrachten zomerschool
  • Onderwijsassistenten zomerschool

Vacature leerkracht zomerschool Middelburg

Vacature onderwijsassistent zomerschool Middelburg

Vacature leerkracht zomerschool Vlissingen

Vacature onderwijsassistent zomerschool Vlissingen