Werken bij Onze Wijs


Wat leuk dat je interesse hebt om te werken bij Onze Wijs.
Want als je op zoek bent naar een uitdagende baan in het onderwijs in Zeeland, dan ben je bij Onze Wijs aan het goede adres. We zijn altijd op zoek naar goede en ervaren leerkrachten en onderwijsassistenten.
Hieronder kun je onze vacatures bekijken.

Onze Wijs is een Zeeuwse stichting met 12 christelijke basisscholen verspreid over de gemeentes Middelburg en Vlissingen. Vanuit onze christelijke waarden zorgen we samen dat ieder kind zelfbewust, kritisch en onderzoekend in het leven staat, verbonden is met de wereld en zich daarvoor verantwoordelijk voelt. Ons motto is Samen leren, toekomst creëren! Omdat te kunnen bieden aan onze leerlingen hebben we dan ook leerkrachten nodig die zo willen lesgeven! Wij bieden een leuke werkomgeving, enthousiaste leerlingen en actieve collega’s die met passie onze kinderen klaarstomen voor hun toekomst. En wat bied jij?

Wil je eens komen kijken op één van onze scholen en/of een dagje meelopen, de sfeer proeven en onze kinderen leren kennen? Dan kan dat natuurlijk. Bel ons, of vul het onderstaande mailformulier in. Dan gaan we dat regelen. Gelijk solliciteren kan natuurlijk ook via personeelszaken@onzewijs.nl of via telefoonnummer 0118-650232 of door te klikken op de knop onderaan de vacatures.

Oleanderhof zoekt een onderwijsassistent

Het bestuurskantoor is op zoek naar een directiesecretaris

Gezocht: LIO-ers!

Vacature Interne vervangers